Schoonheidswater uit Brazilië Bekijk groter

Ritueel van de Banho

80,17 €

Meer informatie

Binnenkort weer voorradig

Vroeger gingen Brazilianen onder watervallen in het Amazonewoud staan om te profiteren van de verfrissende en zuiverende werking van water. Ze namen de tijd om zich spiritueel op te laden en te herstellen dankzij de therapeutische invloed van de natuur. 

Met de doos Ritueel van de Banho kunt u genieten van deze eeuwenoude tradities. Ontdek de drie stappen in het Cinq Mondes Ritueel van de Banho, die lichaam en geest verfrissen en uw schoonheid onthullen.

Deze verpakking bevat:

Gelei uit Brazilië (voor het lichaam) – 200 ml (Ritueel uit Bahia, Brazilië), een doucheproduct voor lichaam en haar met de geur van limoen, kokoswater en witte ceder. Deze opwekkende 2-in-1 douchegel verzacht en hydrateert de huid en maakt uw huid licht en soepel.

Nectar uit Brazilië (voor het lichaam) - 150 ml (Ritueel uit Bahia, Brazilië), een hydraterend product voor het lichaam dat onder de douche op een vochtige huid wordt aangebracht en kan worden afgespoeld. Of juist niet, net wat u prettig vindt. De Nectar bevat camu-camu en kokoswater, die beide een opwekkende en hydraterende werking hebben, en is vrij van siliconen.

Schoonheidswater uit Brazilië (voor het lichaam) - 100 ml (Ritueel uit Bahia, Brazilië), het nieuwe verfrissende aromatische schoonheidswater van Cinq Mondes. Deze oorspronkelijke creatie van de bekende parfumeur Olivia Giacobetti bestaat uit essentiële olie van zoete citroen en limoen, verzacht met de geur van kokoswater en witte ceder. Om te vernevelen op het lichaam, haar of hoofdkussen.

10 andere producten in dezelfde categorie