Géto Suprême Le Contour Yeux et Lèvres Bekijk groter

Géto Suprême Oog en Lip Contouren

157,02 €

Meer informatie

De originele formule is geconcentreerd in Géto Bio, een wondermiddel dat in Japan wordt gekweekt. Dit is het geheim van Okinawa’s zeer grote populatie van honderjarigen, bekend om zijn uitzonderlijke celvernieuwende eigenschappen en het behoud van het jeugdige karakter van de huid.
Dit alles is geconcentreerd in een verpakking met twee patenten, met een verwijderbare masserende bol van meer dan 310° en een Airless* pompfles om een optimale verdeling van het product rond de bol en tijdens het aanbrengen te garanderen.

De kern van de formule wordt gevormd door een trio van deskundige ingrediënten die in synergie met Géto zorgen voor spectaculaire resultaten op de omtrek van de ogen en de lippen:

- Matrikines, peptiden die de productie van collageen stimuleren om het steviger te maken.
- Zijdebookextract, om de microcirculatie te revitaliseren en in te werken op de wallen en het verzakkende uiterlijk van de contouren van de lippen.
- Chrysine, is een flavonoïde die helpt om donkere kringen te verminderen

Een revolutionaire technologie, gebaseerd op een uitneembare stalen bol die gemakkelijk in water kan worden afgespoeld voor een onberispelijke hygiëne. De bol bevordert de ontzwellende werking en verfrist en kalmeert de kwetsbare zones van de contouren van de ogen en de lippen.

Wallen, donkere kringen en fijne lijntjes worden op natuurlijke wijze verzacht. De expressieve zones van het gezicht zijn fijner en steviger, het gezicht is voller, alsof het was vernieuwd.

Combineer uw Géto Suprême Oog en Lip Contouren met Géto Suprême De Crème voor een uitzonderlijke werking van alle effecten op het gezicht.

*Systeem dat elk contact tussen het product en de omgevingslucht vermijdt om het product te beschermen tegen oxidatie en vervuiling.

19 andere producten in dezelfde categorie